жовтня

18

Середа

Тут може бути Ваша РЕКЛАМА
(На місяць зверху - 150 грн, внизу - 100 грн)

Тут може бути Ваша РЕКЛАМА
(На місяць зверху - 150 грн, внизу - 100 грн)

Шановні читачі!

Передплачуйте газету у форматі PDF

Якщо з тих чи інших причин ви не можете передплатити наше друковане видання, повідомляємо вам приємну новину: з наступного року ви можете насолоджуватися переглядом «Нового життя» у форматі PDF. Адже інформація, розміщена на нашому сайті, відрізняється від тієї, яка є в друкованому вигляді газети.

Отож, з приводу передплати на електронну версію «Нового життя» у PDF-файлі, звертайтеся:

вул. Незалежності, 54, смт Любешів, 3-01-13, 3-01-14, 3-00-76, або ж за електронною адресою novezhuttya@gmail.com
Вартість передплати:
на місяць – 9 грн.,
на 6 місяців – 50 грн.,
на рік – 100 грн.

Останні коментарі

Пончики з повидлом
Інгредієнти: свіжі дріжджі – 42 г, борошно – 500 г, молоко – 250 мл, масло вершкове – 80 г, яєчний жовток – 5 шт., цукор – 80 г, ванільний цукор, повидло для начинки, цукрова пудра для посипки.
Приготування: просіяти борошно в ємність. Молоко трішки нагріти. Масло нарізати невеликими шматками. Для опари з’єднати третю частину молока, одну столову ложку борошна і дві чайні ложки цукру, дріжджі, поставити в тепле місце. Як тільки опара підійде і на ній з’являться пухирці, – вона готова. В глибокій мисці змішати просіяне борошно, опару, масло жовтки, цукор, що лишився, ванільний цукор і молоко. Замісити тісто. Поставити його в тепле місце, накрити рушником і зачекати, доки воно збільшиться в об’ємі в два рази. Як тільки тісто підніметься, слід його добре підмішати, розрізати на 20-25 шматків. Із них сформувати кульки, трішки приплюснути. Покласти на поверхню, посипану борошном та накрити рушником. Залишити на 20 хв. У каструлі розігріваємо олію до температури 170. Пончики обсмажити з обох боків (по 3-4 хв.). Готові пончики викласти на паперовий рушник, щоб охололи.  Кондитерський мішок наповнити повидлом та начинити ним пончики. Зверху щедро посипати цукровою пудрою. 
Кекс «Столичний»
Інгредієнти: масло вершкове – 250 г, цукор – 200 г, яйця – 3 шт., борошно – 265 г, розпушувач тіста – 10 г, ванільний цукор – 10 г, родзинки – 150 г та цукрова пудра.
Приготування: збити міксером розм’якшене вершкове масло, додати цукор і продовжувати збивати до того часу, доки цукор не розчиниться. Далі додаємо яйця по одному, продовжуючи збивати. Має вийти пишна світла маса. Просійте борошно в миску із розпушувачем, додайте ванільний цукор. Цю суміш - до яєчно-цукрової і продовжити збивати. В результаті має вийти густе тісто. Родзинки замочити в кип’яченій воді на 2-3 хв., обсушити та обкачати в борошні і добавити до тіста. Все добре перемішати. 
Викласти тісто у форму, змащену маслом. Випікати в розігрітій духовці (160 градусів) від 80 хв. до 1,5 год. Готовий кекс посипати цукровою пудрою.
 
Міні-ватрушки (смак дитинства)
Інгредієнти: маргарин – 250 г, яйця – 3 шт., цукор – 100-150 г, сметана – 400 г, борошно – 4 склянки, розпушувач – 1 ст. л.,  для начинки: сир – 500 г, яйце – 2 шт., цукор – 100-150 г, ванілін.
Приготування: цукор збити з яйцями в пишну масу. Маргарин розтопити і влити в яєчно-цукрову масу (маргарин має бути кімнатної температури). Продовжити збивати міксером. Всипати борошно з розпушувачем. Все перемішати. Додати сметану, порційно, щоб тісто не було густе і не приставало до рук. Поки тісто «відпочиває», слід приготувати начинку. Перемішайте всі продукти. 
Тісто розкачати, вирізати кружки. На один його бік викласти начинку, а іншим накрити її. Зверху змазати яйцем та випікати в розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хв.
Секрети вдалої випічки
Для того щоб збагатити борошно киснем і очистити від забруднень, перед використанням його слід просіяти. 
Виріб із тіста буде більш м’яким, якщо використовувати мед замість цукру. 
Щоб білок не потемнів, його не слід збивати в алюмінієвому посуді. 
Вершки і білки треба збивати безпосередньо перед використанням, щоб не осіла піна. 
Збивати вершки варто охолодженими до 10 градусів. 
Спочатку слід збити вершки, а потім додавати цукрову пудру, тоді вони не згорнуться. 
Освіжити черстві пиріжки можна, окропивши їх водою і помістивши в духовку на кілька хвилин.

Comments are now closed for this entry

Єдина країна

Це цікаво

Календар новин

<< < січня 2017 > >>
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання