листопада

25

Субота

Шановні читачі!

Передплачуйте газету у форматі PDF
Якщо з тих чи інших причин ви не можете передплатити наше друковане видання, повідомляємо вам приємну новину: ви можете насолоджуватися переглядом «Нового життя» у форматі PDF. Адже інформація, розміщена на нашому сайті, відрізняється від тієї, яка є в друкованому вигляді газети.
Отож, для того, щоб здійснити передплату, вам достатньо здійснити перерахунок коштів за нашими реквізитами, у графі "Призначення платежу" вказати "За електронну передплату газети". А також після цього повідомити на нашу електронку, на яку адресу висилати газету. Таким чином уже у п'ятницю ви отримуватимете свіжий суботній номер "Нового життя" та будете на вістрі всіх новин Любешівщини!
Вартість передплати:
на місяць – 9 грн.,
на 6 місяців – 50 грн.,
на рік – 100 грн.

Останні коментарі

Щоб смажена картопля була хрусткою, треба солити її наприкінці смаження і не накривати кришкою.
Щоб зберегти в овочах вітаміни під час варіння, їх слід опускати вже у киплячу воду, а солити в самому кінці.
Хліб довше залишиться свіжим, якщо в хлібницю покласти шматочок яблука.
Картоплю для салату потрібно варити у воді з додаванням невеликої кількості оцту – тоді вона не потемніє.
Щоб при нарізанні торта крем та вершки не прилипали до ножа, треба попередньо торт покласти на 10-15 хвилин у морозильну камеру, а ніж час від часу опускати в гарячу воду. Таким же чином можна легко нарізати і м’який сир.
Тверда копчена ковбаса буде легше чиститися, якщо перед цим її покласти на кілька хвилин у морозилку.
Якщо страві потрібно надати легкі часникові нотки, але ви побоюєтеся “переборщити” із запахом, натріть посуд зубчиком часнику, перш ніж покласти туди їжу.
Якщо ви пересолили суп, не впадайте у відчай. Помістіть у марлю крупу і занурте її в суп. Крупа вбере в себе зайву сіль.
Щоб печінка не була жорсткою, соліть її в кінці приготування.
Якщо пригорає верх пирога, накрийте його вологим паперовим рушником.
Щоб приготувати рис білосніжного кольору, додайте у воду під час варіння кілька крапель оцту.
Щоб фарш вийшов смачним, дрібно натріть сиру цибулю або трохи сирої картоплі і додайте у фарш.
Щоб зі сметани вийшов ідеальний крем, додайте сирий білок під час збивання.
Смак страв буде насиченішим, якщо підігріти тарілку перед подачею гарячої страви і охолодити посуд для подачі холодної.
Щоб рис або макарони не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії.
 

Comments are now closed for this entry

Єдина країна

Це цікаво

No result...

Календар новин

<< < березня 2017 > >>
пн. вт. ср. чт. пт. сб. нд.
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання